گروه گوشت و حبوب
30 خرداد 1391 توسط جانقلیان
این گروه از مواد غذایی منبع اصلی پروتئین هستند . بدن انسان برای رشد و انجام دادن فعالیت های خود و نیز برای حفظ بافت ها به پروتئین نیاز دارد . پروتئین سبب بالا رفتن مقاومت بدن در برابر بیماری ها و ناراحتی های عصبی و تأمین انرژی می شود .
انواع ماهی ها ، منابع خوبی از پروتئین هستندد که به آسانی هضم می شوند .
حبوب مانند لوبی ، نخود ، عدس ، مغز بادام ، پسته و گردو نیز منابع خوب پروتئین گیاهی هستند . با مصرف هم زمان غلات و حبوب پروتئین کافی به بدن می رسد . قبل ازمصرف مرغ پوست آن را جدا کنید . همچنین چربی هایی که در روی گوشت آن قرار دارد بردارید.کودکان روزانه یک عددتخم مرغ مصرف کنند .بزرگسالان مصرف 2تا3عدد تخم مرغ در هفته کافی است.
مجموعه کتابهای مرجع از نهضت سواد آموزی