گروه های مواد غذایی
04 خرداد 1391 توسط جانقلیان
گروه نان و غلات
مواد غذایی این گروه شامل :برنج ، گندم ، جو ، ذرت ، است بنابراین آرد ، نان ،ماکارونی و انواع رشته ها در این گروه جای دارند .مواد غذایی این گروه دارای ویتامین های “ب"و آهن و پروتئین هستند .برای کامل کردن پروتئین این گروه بهتر است آنها را با حبوب مخلوط کنیم مثل عدس پلم ، لوبیا پلو ، عدسی بانان ، لوبیا با نان و … .سعی کنید از نان سبوسدار استفاده کنید مانند جو ، سنگک.
منبع :مجموعه کتاب های مرجع سازمان نهضت سواد آموزی