• خانه 
  • تماس  
  • ورود 

نگه داری مواد غذایی

18 مهر 1391 توسط جانقلیان

شستشو و نگهداری قارچ برای چند روز:
برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاك چسبیده به آن جدا شود و مانند هر گونه میوه ای می توان آن را با محلول 1% نمک شستشو داد .
بیش از یكی دو دقیقه در آب نماند زیرا به سرعت آب را جذب می‌كند .
اگر محل برش در پایه قارچ كمی تغییر رنگ داشت می توان قبل از مصرف برش نازكی از آن را جدا نمود .

طرز نگهداری كوتاه مدت
برای نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال بهتر است از شستشوی قارچ تا قبل از مصرف خودداری نمایید و در صورت شستن حتما” آن را در جریان هوای خنك خشك كنید .
بهترین راه برای تازه‌ماندن قارچ در یخچال، نگهداری آن در پاكت‌های كاغذی مخصوص میوه، در یخچال می‌باشد .
بهترین درجه یخچال برای نگهداری قارچ یك درجه سانتی‌گراد بالای صفر است .
با رعایت موارد فوق قارچ حداقل به مدت 10 روز در یخچال (دمی 3-2 درجه سانتیگراد) تازه مانده و تغییر شکل نمی دهد .
قبل از هر چیز، به بسته بندی قارچ توجه کنید که بهداشتی باشد و برچسب مربوط به کارخانه و همچنین شماره پروانه بهره برداری وزارت بهداشت را داشته باشد.

*به تاریخ انقضای روی برچسب توجه کنید.
*ظاهر قارچ باید سفید و یکنواخت و سالم باشد.
*پایه یا همان ساقه قارچ به طور کامل به کلاهک آن چسبیده باشد.
*قارچهای آسیب دیده، ترک خورده، پلاسیده، تغییر رنگ داده، مرغوب نیست.
*قارچ را حتما بو کنید. قارچ سالم بوی مطبوعی دارد.
*تا حد امکان، سعی کنید قارچ را به اندازه مصرف روزانه تهیه کنید.
*اگر مجبورید قارچ را به مدت یکی دو روز نگهداری کنید، آن را در پاکتهای کاغذی بهداشتی قرار دهید. حد اکثر زمان نگهداری قارچ در یخچال سه روز است

منبع.

 3 نظر

گروه گوشت و حبوب

30 خرداد 1391 توسط جانقلیان

این گروه از مواد غذایی منبع اصلی پروتئین هستند . بدن انسان برای رشد و انجام دادن فعالیت های خود و نیز برای حفظ بافت ها به پروتئین نیاز دارد . پروتئین سبب بالا رفتن مقاومت بدن در برابر بیماری ها و ناراحتی های عصبی و تأمین انرژی می شود .

انواع ماهی ها ، منابع خوبی از پروتئین هستندد  که به آسانی هضم می شوند .

ادامه »

 نظر دهید »

گروه سبزی ها و میوه ها

05 خرداد 1391 توسط جانقلیان


این گروه فراهم کننده ویتامین ها و موادمعدنی برای بدن هستند .سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند : هویج ، گوجه فرنگی ، طالبی ، زرد آلو  و کدو حلوایی ، منبع خوبی از ویتامین ” آ ” هستند . همه سبزی ها و میوه ها ویتامین “ث"دارند .ویتامین ها ی موجود در سبزی ها و میوه ها برای حفظ بدن در برابر عفونتها ، درمان زخم ها ، زیاد  شدن قدرت دید و سلامت پوست مفیدند. پس سعی کنید آنها را خام مصرف کنید .


منبع : مجموعه کتاب های مرجع سازمان نهضت سواد آموزی

 5 نظر

گروه های مواد غذایی

04 خرداد 1391 توسط جانقلیان


گروه نان و غلات
مواد غذایی این گروه شامل :برنج ، گندم ، جو ، ذرت ، است بنابراین آرد ، نان ،ماکارونی و انواع رشته ها در این گروه جای دارند .مواد غذایی این گروه دارای ویتامین های “ب"و آهن و پروتئین هستند .برای کامل کردن پروتئین این گروه بهتر است آنها را با حبوب مخلوط کنیم مثل عدس پلم ، لوبیا پلو ، عدسی بانان ، لوبیا با نان و … .سعی کنید از نان سبوسدار استفاده کنید مانند جو ، سنگک.

 

منبع :مجموعه کتاب های مرجع سازمان نهضت سواد آموزی

 نظر دهید »

حوزه و تبلیغ در فضای وب

كد تقويم

قالب وبلاگ

پیچک

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • نیایش
  • آشنایی باقرآن
  • دل نوشته
  • حکمت های امیرالمؤمنین(ع)
  • دعوت
  • درمحضراستاد
  • بهشت خانواده
  • تربیت دینی فرزندان
  • آئین تندرستی
  • شادابی پوست
  • مناسبت ها
  • سوال شما پاسخ ما
  • داروخانه معنوی
  • سفره ایرانی
  • دانـش و فنـاوری
  • نرم افزار های مذهبی موبایل
  • نرم افزار های مذهبی رایانه
  • معرفی سایت های کاربردی
  • معرفی کتاب
  • کارگاه فرقه شناسی
  • کارگاه سیاسی
  • دین شناسی
  • مدیریت اسلامی
  • کاغذ دیواری
  • حماسه عاشورا

آرشیوها

  • مهر 1396 (3)
  • فروردین 1394 (1)
  • آذر 1393 (6)
  • فروردین 1393 (8)
  • بهمن 1392 (1)
  • مرداد 1392 (3)
  • تیر 1392 (1)
  • اردیبهشت 1392 (11)
  • فروردین 1392 (11)
  • اسفند 1391 (10)
  • بهمن 1391 (11)
  • دی 1391 (4)
  • بیشتر...

خبرنامه

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس