اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر
یک چشم زدن غافل از آن ماه نباشیم شاید که نگاهی کند، آگاه نباشیم
یک چشم زدن غافل از آن ماه نباشیم شاید که نگاهی کند، آگاه نباشیم
قسمت3
مفهوم جنگ نرم (Soft Warfare) در مقابل جنگ سخت (Warfare Hard) است و تعريف واحدی كه مورد پذيرش همگان باشد ندارد.
«جان كالينز» تئوريسين دانشگاه ملي جنگ آمريكا، جنگ نرم را عبارت از “استفاده طراحي شده از تبليغات و ابزارهاي مربوط به آن، براي نفوذ در مختصات فكري دشمن با توسل به شيوه هايي كه موجب پيشرفت مقاصد امنيت ملي مجري مي شود”، مي داند.
ارتش ايالات متحده آمریکا در آيين رزمي خود آن را بدين صورت تعريف نموده است: “جنگ نرم، استفاده دقيق و طراحي شده از تبليغات و ديگر اعمالي است كه منظور اصلي آن تاثيرگذاري بر عقايد، احساسات، تمايلات و رفتار دشمن، گروه بي طرف و يا گروههاي دوست است به نحوي كه براي برآوردن مقاصد و اهداف ملي پشتيبان باشد".با عنايت به تعاريف فوق، معروفترين تعريف را به جوزف ناي، پژوهشگر برجسته آمريكايي در حوزه “قدرت نرم” نسبت مي دهند. وي در سال1990 ميلادي در مجله “سياست خارجي” شماره 80 ، قدرت نرم را “توانايي شكل دهي ترجيحات ديگران” تعريف كرد. تعريفي كه قبل از وي «پروفسور حميد مولانا» در سال1986 در كتاب “اطلاعات و ارتباطات جهاني؛ مرزهاي نو در روابط بين الملل” به آن اشاره كرده بود. با اين وجود مهمترين كتاب در حوزه جنگ نرم را جوزف ناي در سال2004 ، تحت عنوان “قدرت نرم؛ ابزاري براي موفقيت در سياست جهاني” منتشر نمود.
بنابراين جنگ نرم را مي توان هرگونه اقدام نرم، رواني و تبليغات رسانه اي كه جامعه هدف را نشانه گرفته و بدون درگيري و استفاده از زور و اجبار به انفعال و شكست وا مي دارد. جنگ رواني، جنگ سفيد، جنگ رسانه اي، عمليات رواني، براندازي نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملي، انقلاب رنگي و… از اشكال جنگ نرم است .
به عبارت دیگر جنگ نرم مترادف اصطلاحات بسياري در علوم سياسي و نظامي مي باشد. در علوم نظامي از واژه هايي مانند جنگ رواني يا عمليات رواني استفاده مي شود و در علوم سياسي مي توان به واژه هايي چون براندازي نرم، تهديد نرم، انقلاب مخملين و اخيراً به واژه انقلاب رنگين اشاره كرد.در تمامي اصطلاحات بالا هدف مشترك تحميل اراده گروهي بر گروه ديگر بدون استفاده از راه هاي نظامي است.
در يك تعريف كامل تر مي توان گفت، جنگ نرم يك اقدام پيچيده و پنهان متشكل از عمليات هاي سياسي، فرهنگي و اطلاعاتي توسط قدرت هاي بزرگ جهان براي ايجاد تغييرات دلخواه و مطلوب در كشورهاي هدف است
رئيس اداره هيات امنا و موسسين حوزههاي علميه خواهران:
نقش هيات امنا در حوزههاي علميه خواهران پررنگتر ميشود
رئيس اداره هيات امنا و موسسين حوزههاي علميه خواهران گفت: با توجه بيشتر مديريتهاي استاني و مدارس علميه خواهران به هياتهاي امنا، نقش هيات امنا در حوزههاي علميه خواهران پررنگتر ميشود.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام سيدعلي جامعي با اشاره به اينکه بر اساس مصوبه شوراي عالي حوزههاي علميه تمام مدارس علميه خواهران بايد داراي هيات امنا باشند، تصريح کرد: هيات امناي برخي مدارس علميه فعال نيستند که تصميم داريم با تدابيري هياتهاي امنا را در اين مدارس علميه نيز فعال کنيم.
وي با اشاره به تنگناهاي مالي مدارس علميه خواهران اضافه کرد: اميدواريم با پررنگتر شدن نقش هيات امنا در مدارس علميه خواهران بخش مهمي از اين تنگناها برطرف شود.
رئيس اداره هيات امنا و موسسين حوزههاي علميه خواهران با اشاره به وظايف و کارکردهاي هيات امنا در حوزههاي علميه خواهران اضافه کرد: پشتيباني از مدير مدرسه علميه در حل مشکلات و تنگناهاي مالي مدرسه بر عهده هيات امنا قرار دارد و اين هيات خود يا با ارتباط با خيرين منابع مالي را جذب ميکنند تا اين مشکلات برطرف شود.
وي با اشاره به اينکه هر سه ماه يک بار جلسه هيئت امنا با حضور مدير مدرسه علميه تشکيل ميشود، اضافه کرد: در اين جلسه مدير مدرسه گزارشي از فعاليتهاي مدرسه اعلام و مشکلات را عنوان ميکند تا هيئت امنا مصوباتي براي رفع مشکلات داشته باشد.
حجتالاسلام جامعي هيات امنا را مسئول تامين مکان و ساخت و ساز مدرسه علميه دانست و گفت: اعضاي هيات امنا که حداقل هفت و حداکثر 9 نفر هستند، حقوقي از بابت عضويت در هيات امنا دريافت نميکنند و با رايزني با مراکز مختلف زمينه حضور تبليغي طلاب و فارغالتحصيلان حوزههاي علميه خواهران را در اين مراکز فراهم ميکنند.
وي ادامه داد: هياتهاي امنا بر اجراي امور آموزشي، فرهنگي، پژوهشي و اداري مالي و فعاليتهاي مدير مدرسه علميه در چارچوب برنامههاي ابلاغي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران نظارت عالي دارند.
رئيس اداره هيات امنا و موسسين حوزههاي علميه خواهران گفت: انتظار ميرود با افتتاح مديريتهاي حوزههاي علميه خواهران در استانهاي مختلف هياتهاي امنا بيش از پيش فعال شوند.
وي افزود: از مديران استاني حوزههاي علميه خواهران خواسته شده است تا با حضور در جلسات هيات امناي مدارس علميه مختلف ضمن تبيين نقش و جايگاه هياتهاي امنا، اين نهادها را نسبت به وظايفشان توجيه کنند.
مسئول آموزشهاي غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران خبر داد:
افزوده شدن يک رشته به رشتههاي غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران
مسئول آموزشهاي غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران گفت: رشته تاريخ اسلام به رشتههاي تحصيلي غيرحضوري سطح سه حوزههاي علميه خواهران افزوده شده است.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام حسن حقپرست با اشاره به رشتههايي که به صورت غيرحضوري در حوزههاي علميه خواهران تدريس ميشود، اضافه کرد: در حال حاضر رشتههاي تاريخ اسلام، فقه و اصول و تفسير و علوم قرآني به شيوه غيرحضوري در مقطع سطح سه (کارشناسي ارشد) حوزههاي علميه خواهران به علاقهمندان ارائه ميشود.
وي با اشاره به اينکه تا سال قبل هزار و 400 نفر در اين شيوه مشغول به تحصيل بودند، گفت: در سال تحصيلي جاري بيش از 400 طلبه جديد در شيوه غيرحضوري پذيرفته شدند و تعداد طلاب غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران به حدود هزار و 800 نفر رسيد.
مسئول آموزشهاي غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران افزود: در رشته تاريخ اسلام حدود 100 نفر، در رشته فقه و اصول حدود 700 نفر و در رشته تفسير و علوم قرآني حدود هزار نفر مشغول به تحصيل هستند.
وي گفت: طلاب غيرحضوري به دو شيوه مجازي و مکاتبهاي تحصيل ميکنند که هر دو دسته طلاب لازم است در کلاسهاي رفع اشکال که به شکل مجازي برگزار ميشود، شرکت کنند.
حجتالاسلام حقپرست با اشاره به اينکه امتحانات پايان ترم تمام طلاب به صورت حضوري انجام ميپذيرد، اظهار کرد: سئوالات امتحانات متمرکز طلاب غيرحضوري با ساير طلاب يکسان است و سئوالات ساير امتحانات از سوي مرکز آموزشهاي غيرحضوري طراحي ميشود.
وي افزود: طلاب مقطع سطح سه شيوه غيرحضوري مانند طلاب حضوري در مقطع سطح سه بين 105 تا 117 واحد درسي را طي ميکنند.
مسئول آموزشهاي غيرحضوري حوزههاي علميه خواهران تصريح کرد: کساني ميتوانند در آزمون ورودي مقطع سطح سه حوزههاي علميه خواهران شرکت و شيوه غيرحضوري را انتخاب کنند که فارغالتحصيل مقطع سطح دو حوزههاي علميه خواهران باشند.
وي با اشاره به اينکه يکي از شيوههاي تحصيل در مقطع عمومي سطح دو (کارشناسي) شيوه نيمهحضوري به حساب ميآيد، اظهار کرد: در اين شيوه طلاب پس از گذراندن 76 واحد درسي به صورت حضوري طي دو سال، واحدهاي درسي باقيمانده را به صورت غيرحضوري پشت سر ميگذرانند.
حجتالاسلام حقپرست با اشاره به اينکه تا سال قبل 300 طلبه سطح دو به مرکز آموزشهاي غيرحضوري معرفي شده بودند تا واحدهاي درسي غيرحضوري را طي کنند، گفت: امسال نيز 450 طلبه جديد به طلاب اين مرکز اضافه شدند.
تاريخ ارسال خبر: 1391/07/24
رهبر معظم انقلاب در ديدار صدها نفر از نخبگان جوان کشور:
ملت ايران به فضل الهي از گردنههاي دشوار عبور خواهد کرد
رهبر معظم انقلاب اسلامي، هدف اصلي از افزايش فشارها به ملت ايران را وادار کردن ملت به تسليم دانستند و افزودند: ملت ايران هيچگاه تسليم فشارها نشده و نخواهد شد و علت عصبانيت دشمن نيز، همين موضوع است.
حضرت آيتالله العظمي خامنه اي رهبر انقلاب اسلامي در ديدار يکهزار نفر از نخبگان و استعدادهاي برتر جوان، حفظ و تقويت فضاي نشاط و اميد کنوني در ميان جوانان نخبه، فراهم کردن امکان پيشرفت هاي علمي و پژوهشي بيشتر در ميان استعدادهاي جوان، توجه به درونزايي علمي به جاي مرعوب شدن در مقابل پيشرفتهاي علمي غرب، تقويت روحيه احساس مسئوليت نخبگان نسبت به آينده ملت و راضي نشدن به پيشرفتهاي علمي کنوني را از ضروريات ادامه حرکت پرشتاب علمي کشور برشمردند و تأکيد کردند: به فضل الهي ملت ايران با تکيه بر ثروت نيروي انساني جوان و مستعد خود و ايستادگي در مقابل فشارها، از همه گردنه هاي خطرناک عبور خواهد کرد و به قله سعادت خواهد رسيد.
در اين ديدار که در فضايي صميمانه و پرنشاط برگزار شد، رهبر معظم انقلاب اسلامي با تبريک به جوانان نخبه به خاطر توفيق به فعليت رساندن استعدادها و توانايي ها، خطاب به آنان خاطرنشان کردند: شما جوانان عزيز نبايد به اين حد از نخبگي قانع باشيد بلکه بايد اين بذر به ثمر نشسته به نهالي برومند و ثمربخش تبديل شود که در همه زمانها و موقعيت ها بتواند ميوه شيرين خود را به کام کشور، ملت، تاريخ و در نهايت بشريت، بچشاند.
حضرت آيتالله خامنهاي با اشاره به ديدگاهها و پيشنهادهاي تعدادي از جوانان نخبه که در اين ديدار مطرح شد، آنها را سنجيده و همراه با تفکر و برخاسته از صدق و صفا خواندند و ضمن توصيه به مسئولان براي توجه به اين ديدگاهها و بررسي دقيق پيشنهادهاي ارائه شده، افزودند: هنگامي که جوانان اينگونه با نشاط و اميد و از روي سنجيدگي و با احساس مسئوليت، مطالبي را درخصوص پيشرفت و آينده کشور بيان مي کنند، فضاي شيرين بوجود مي آيد که بايد اين روحيه در ميان جوانان بويژه نخبگان تقويت شود.
ايشان با يادآوري پيام امام خميني(ره) به مناسبت پيروزي رزمندگان اسلام در عمليات طريقالقدس در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کردند: امام(ره) در آن پيام، تربيت جواناني که توانستند آن پيروزي را در چنان شرايط سختي بيافرينند، فتحالفتوح انقلاب اسلامي خواندند و امروز نيز روحيه نشاط و احساس مسئوليت جوانان نخبه نسبت به آينده کشور، همان فتحالفتوح انقلاب اسلامي است.
رهبر انقلاب اسلامي نتيجه حفظ و تقويت اين روحيه را، سود بردن کشور و ملت از ويژگي نخبگي دانستند و تأکيد کردند: جوان نخبه اي که با چنين انگيزه و روحيه اي در مسير پيشرفت علمي گام برمي دارد، در واقع سرمايه شخصي خود را که همان نخبگي است، به سرمايه ملي تبديل مي کند و همه، از آن سود خواهند بُرد.
مدير حوزههاي علميه خواهران:
در احداث مدارس علميه مساعدت خيرين 10 برابر کمکهاي دولتي بوده است
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور گفت: در احداث مدارس علميه خواهران، مساعدت خيرين10 برابر کمکهاي دولتي بوده است.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام و المسلمين محمودرضا جمشيدي در مراسم افتتاح موسسه آموزش عالي حوزوي و مدرسه علميه خواهران حضرت فاطمه زهرا(س) خوراسگان اصفهان در سخناني افزود: در حوزههاي علميه خواهران اکثر مسئوليت بر عهده موسس و هيئت امنا نهاده شده است به همين دليل گرچه مقام معظم رهبري وظيفه دولت را کمک کردن به حوزههاي علميه دانستهاند، اما در گرفتاريها بر عهده خيرين، مردم و هيئت امنا است.
وي با اشاره به ديدارهايي با مراجع معظم تقليد صورت گرفته است، يادآور شد: در اين ديدارها اکثر قريب به اتفاق مراجع نسبت به تاسيس و گسترش حوزههاي علميه خواهران تاکيد داشتند و برخي ميگفتند اگر تاکنون حوزههاي علميه خواهران را ضروري ميدانستند اکنون آن را از اوجب واجبات ميدانند.
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور سربازي امام زمان(عج) را افتخار طلاب دانست و افزود: نبايد تصور کنيم تمام کساني که اديان و مذاهب ديگر را ترويج ميکنند با استفاده از دلارهاي نفتي اين کار را انجام ميدهند، بلکه آنها از ابتدا با اين انگيزه تربيت شدهاند.
وي با بيان اينکه تمام تلاشهاي ما براي اثرگذاري بر ديگران است، خاطرنشان کرد: بايد تلاش کنيم که اين انگيزهها حفظ شود.
حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي از حکومت جمهوري اسلامي به عنوان تمکني براي هدايت مردم ياد کرد و گفت: اين نظام در هدف با انبيا مشترک است، حوزه علميه نيز در هدف با انبيا مشترک است و بايد انگيزه در طلاب حفظ شود.
وي با اشاره به اينکه انبيا نشان دادند که ميتوان غصهدار بود و در عين حال پا را از حد فراتر ننهاد، گفت: ما در حوزههاي علميه نيز بايد اين گونه باشيم که طلابي را تربيت کنيم تا در خانه، دانشگاه و جامعه بدون پا گذاشتن به محرمات در کنار ديگران زندگي کنند.
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور با بيان اينکه بايد نيتها را در حوزههاي علميه اصلاح کنيم، اضافه کرد: در اوايل طلبگي بيشتر به اين موضوع توجه داريم اما اکنون نياز به اصلاح انگيزهها داريم.
وي گفت: در حوزههاي علميه علم را نه براي علم، نه براي فخر، نه براي مجادله و نه براي مباحثه فراميگيرند بلکه علم را تنها براي خدا و نشر فرهنگ الهي فراميگيرند.
حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي با اشاره به جامعه مخاطب بانوان طلبه يادآور شد: طلاب در عرصه پاسخ به شبهات، تعليم و تربيت و اصلاح خانوادهها با حفظ شئونات نقش بيبديلي دارند.
وي جامعه اول مخاطب بانوان طلبه را خانواده دانست و ادامه داد: فراتر از خانواده هر اندازه که شرايط فراهم شود، بانوان طلبه ميتوانند نقش ايفا کنند و به انجام وظيفه بپردازند
عضو هيئت علمي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان:
سياستهاي تشويقي افزايش جمعيت بدون زيرساخت بيفايده است
عضو هيئت علمي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان وابسته به مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران گفت: سياستهاي تشويقي افزايش جمعيت بدون فراهم کردن زيرساختهاي لازم بيفايده است.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران در نشست عمومي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان که با موضوع «رشد جمعيت در ايران» برگزار شد، با بيان اينکه سياستهاي تشويقي بدون زيرساختهاي لازم فايدهاي ندارد، افزود: بودجه سال 90، افزايش 2.2 بودجه کنترل جمعيت را دارد که بر خلاف سياستهاي افزايش جمعيت است. اين در صورتي است که نرخ فرزندآوري در ايران20 پله از آمريکا پايينتر و اسرائيل دو برابر نرخ فرزندآوري ايران را در اختيار دارد. نرخ باروري در ايران پايينترين مقدار در ميان کشورهاي مسلمان را داراست و رقيب اروپايي او آلباني با رقم 1.5 است.
وي تأکيد کرد: مسئله جمعيت برخلاف نظر برخي، مسئلهاي موقتي نيست که بدون دخالتهاي مديريتي قابل رفع باشد، بلکه نيازمند برنامهريزي است و به گفتة کارشناسان، مسئله افزايش جمعيت نيازمند تأمين ساختارهاي بنيادين و حرکتهاي عميق فرهنگي است.
عرب خراساني با اشاره به روند روبه کاهش رشد جمعيت در ايران اظهار داشت: هشدار درباره مسئلة جمعيت در ايران برپايه پيشبينيهاي جمعيتشناسان و سناريوي ارائه شده در سال 2011 سازمان ملل اين موضوع را به مسئلهاي جدي تبديل کرده است.
وي افزود: مطابق اين سناريو، ايران با روند رشد فعلي جمعيت در سال 1460 با نرخ 1.5 فرزند جمعيت به 46 ميليون ميرسد که 53 درصدآن سالمند خواهد بود و در سال 1480 با نرح 1.5 فرزند، جمعيت به 31 ميليون ميرسد که 47 درصد آن سالمند هستند.
عضو هيئت علمي دفتر مطالعات و تحقيقات زنان با اشاره به روند1.6- 1.8 رشد جمعيت در ايران گفت: اين رقم بايد به 2.1 برسد به اين معنا که اگر در ازاي والدين دو فرزند وجود داشته باشد که جايگزين آنها شود، اين رقم جايگزيني طبيعي است. يکدهم باقيمانده هم براي موارد فوت و مرگ و مير فرزندان است.
وي اضافه کرد: به اين ترتيب هر خانواده ايراني بايد 2 فرزند داشته باشد تا روند رشد جمعيت ثابت و رشد منفي ايجاد نشود. در حالي که اين رقم در مورد وضعيت کنوني خانواده ايراني يک فرزند است، اين نرخ سبب مي شود نسل متولد شده نصف نسل قبل و نسل سوم 60 سال بعد متولد شوند و حجم جمعيتي آنها 8/1 حجم امروزي باشد.
آيتالله مقتدايي:
بانوان طلبه رشد علمي را با تهذيب نفس همراه کنند
رئيس شوراي سياستگزاري حوزههاي علميه خواهران گفت: بانوان طلبه رشد علمي را با تهذيب نفس همراه کنند.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران آيتالله مرتضي مقتدايي در مراسم افتتاح ساختمان موسسه آموزش عالي حوزوي و مدرسه علميه حضرت فاطمه زهرا(س) خوراسگان اصفهان در سخناني با بيان اينکه بانوان طلبه بايد بانو مجتهده امين را الگوي خود قرار دهند، اظهار کرد: طلاب تلاش کنند بتوانند مانند بانو امين مجتهد شوند. طلاب تنها به پيشرفت علمي اکتفا نکنند و تلاش علمي را با تقوا و تهذيب نفس همراه کنند.
آيتالله مقتدايي در قسمت ديگري از سخنان خود با اشاره به امنيت و پيشرفت فراوان کشور با وجود تحريمها، اظهار کرد: دشمنان اسلام از روي غيض، يک فيلم موهن نسبت به شخصيت اول اسلام تهيه ميکنند که بر اساس فرمايش رهبر معظم انقلاب متهم اصلي ساخت آن آمريکا و صهيونيسم است.
وي افزود: آنها از بيداري اسلامي و سقوط ديکتاتورهاي منطقه غضبناک هستند. ما نيز بر اساس فرمايش قرآن به آنها ميگوييم از غضبتان بميريد.
مدير ساماندهي امور پژوهشي حوزههاي علميه خواهران خبر داد:
پايان مهر؛ آخرين مهلت شرکت در جشنواره علامه حلي
مدير ساماندهي امور پژوهشي حوزههاي علميه خواهران پايان مهرماه را آخرين مهلت شرکت بانوان طلبه در جشنواره پژوهشي علامه حلي اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام جواد اسماعيلنيا با اشاره به فرصت باقيمانده تا پايان مهلت ارسال آثار به جشنواره علامه حلي، اظهار اميدواري کرد بانوان طلبه در سال جاري مانند سالهاي گذشته حضور پرشوري در اين جشنواره داشته باشند.
وي اضافه کرد: طلاب ميتوانند با مراجعه به سامانه فراخوانهاي پژوهشي حوزههاي علميه خواهران در پايگاه اينترنتي اين مرکز به نشاني http://www.whc.ir اقدام به ثبت نام و ثبت اثر کنند.
مدير ساماندهي امور پژوهشي حوزههاي علميه خواهران با اشاره به دستاوردهاي بانوان طلبه در چهارمين جشنواره علامه حلي در سال گذشته افزود: حضور چشمگير بانوان طلبه در اين جشنواره از يک سو و افتخارات بزرگ کسبشده آنها از سوي ديگر قابل تقدير است. طلاب خواهر در چهارمين جشنواره علامه حلي هفت عنوان برگزيده و 13 عنوان شايسته تقدير را به خود اختصاص دادند.
وي با اشاره به قالبهاي مختلف آثار ارائه شده از سوي بانوان طلبه در سال گذشته تصريح کرد: در سال گذشته 15 اثر در قالب کتاب، 147 اثر در قالب مقاله و هزار و 222 اثر در قالب پاياننامه علمي به جشنواره علامه حلي ارائه شدند.
حجتالاسلام اسماعيلنيا با بيان اينکه طلاب و اساتيد حوزههاي علميه خواهران نسبت به مسائل روز جامعه حساس هستند و همواره در عرصههاي پژوهشي سعي در ارائه راههايي براي پيشبرد اهداف بلند نظام دارند، يادآور شد: در سال گذشته 111 مقاله توسط طلاب خواهر پيرامون شعار سال (جهاد اقتصادي)، 99 اثر در مورد مطالعات زنان و 62 اثر پيرامون جريانشناسي انحرافات عقيدتي ارائه شد.
وي گفت: از جمله اقدامات تشويقي معاونت پژوهش مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران براي شرکت هر چه بيشتر طلاب در جشنواره علامه حلي چاپ چکيده آثار برگزيدگان چهار جشنواره گذشته است که کارهاي مقدماتي اين کار نيز به پايان رسيده است.
مدير ساماندهي امور پژوهشي حوزههاي علميه خواهران با اشاره به رشد تعداد شرکتکنندگان در جشنواره علامه حلي اظهار کرد: تعداد بانوان حوزوي شرکتکننده در نخستين جشنواره علامه حلي هزار و 130 نفر بود اما اين تعداد در چهارمين جشنواره که سال گذشته برگزار شد، با 100 درصد رشد به 2هزار و 642 نفر رسيد.
وي از جشنواره علامه حلي به عنوان يکي از مهمترين رخدادهاي پژوهشي سالانه در مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران ياد کرد و ادامه داد: اين مرکز هر سال با توجه ويژه و برنامهريزي دقيق سعي در حضور حداکثري طلاب در جشنواره علامه حلي دارد.
حجتالاسلام اسماعيلنيا با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينکه حوزه پشتوانه پژوهشي و ديني نظام در حوزه عقيدتي است، افزود: در همين راستا معاونت پژوهش مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران بر خود لازم ميداند در عرصه ترويج فرهنگ پژوهش و تحقيق، تلاش مستمر و کارشناسانه داشته باشد پس با مشورت با نخبگان علمي پژوهشي با برنامههاي زمانبندي شده به دنبال رساندن حوزههاي علميه خواهران به جايگاهي درخشان در پژوهش است.
تاکيد رهبر انقلاب در جمع اعضاي مجلس خبرگان:
شکست مفتضحانه دشمنان در جنگ ديپلماتيک با جمهوري اسلامي ايران
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رئيس و اعضاي مجلس خبرگان شرايط کشور را در مجموع، در حال پيشرفت مطلوب دانستند و با اشاره به برگزاري اجلاس سران عدم تعهد در تهران به عنوان نمايش اقتدار، شکوه و عظمت نظام اسلامي، تأکيد کردند: دشمنان ملت ايران، با حماقت خود، اين اجلاس را به يک جنگ ديپلماتيک با جمهوري اسلامي ايران تبديل کردند که نتيجه آن، شکست مفتضحانه آنها بود.
رهبر انقلاب اسلامي داشتن يک جمع بندي صحيح و منطقي از وضعيت کشور را ضروري خواندند و افزودند: ارزيابي مسائل از جهات گوناگون، نشانگر شرايط مناسب و خوب کشور براي نشان دادن عظمت اسلام است.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: برگزاري موفقيت آميز اجلاس سران عدم تعهد در تهران، يک نمونه از شرايط مهيا و آماده نظام فکري است که جمهوري اسلامي ايران به دنيا ارائه کرده است.
ايشان برگزاري اجلاس سران عدم تعهد در تهران را از همه جهت، نمايش اقتدار، شکوه و عظمت دانستند و گفتند: منشأ اين شکوه و عظمت، همان تفکري است که امام (ره) براساس اسلام، در کشور بوجود آورد و آن را پرورش داد تا رويش پيدا کرد.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: اجلاس سران عدم تعهد در تهران، مي توانست همانند ساير اجلاس هاي بين المللي، بصورت معمولي برگزار شود اما شرايط سياسي دنيا و زمان و مکان برگزاري اجلاس و همچنين حماقتي که بدخواهان ملت ايران انجام دادند، موجب شد که اين اجلاس به پديده اي تأثيرگذار و مورد توجه در دنيا و يک جنگ ديپلماتيک با جمهوري اسلامي ايران، تبديل شود.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: تلاش شد تا با برخي فضاسازيها، جمهوري اسلامي ايران در اين اجلاس خود سانسوري کند و مواضع خود را بخصوص بر ضد رژيم صهيونيستي، اعلام نکند اما اجلاس آنچنان پرابهت برگزار شد که اين تلاشها نيز نتيجه نداد.
معاون آموزش حوزه هاي علميه خواهران خبر داد؛
25 شهريور؛ زمان آغاز سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران
معاون آموزش حوزه هاي علميه خواهران 25 شهريور را زمان آغاز سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران حجت الاسلام سيدمهدي حسيني با اشاره به اينکه هرساله آغاز سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران در هفته پاياني شهريورماه آغاز مي شود، گفت: امسال نيز زمان آغاز سال تحصيلي حوزه هاي علميه خواهران سراسر کشور 25 شهريورماه تعيين شده است.
وي افزود: در ايام آغازين سال تحصيلي، مدارس علميه استان هاي مختلف کشور، با برگزاري مراسم هاي مختلف با حضور شخصيت هاي مختلف حوزوي سال تحصيلي را آغاز خواهند کرد.
معاون آموزش حوزه هاي علميه خواهران با اشاره به ارسال بخشنامه تقويم نيمسال اول تحصيلي 91-92 به مدارس علميه و واحدهاي حووزي خواهران سراسر کشور، اظهار کرد: بر اساس اين بخشنامه زمان انتخاب واحد در مدارس علميه سطح دو(کارشناسي) 18 تا 24 شهريورماه، زمان حذف و اضافه 11 تا 14 مهرماه و زمان حذف اضطراري 18 تا 21 آذر خواهد بود.
وي تعطيلات نيمسال اول تحصيلي آينده را 13 آبان ماه همزمان با عيد سعيد غديرخم و چهار و پنج آذرماه تاسوعات و عاشوراي حسيني دانست و اضافه کرد: پايان نيمسال اول 13 دي ماه و شروع امتحانات نيمسال اول 17 دي ماه خواهد بود.
حجت الاسلام حسيني تقويم نيمسال تحصيلي موسسات آموزش عالي و مراکز تخصصي حوزوي خواهران مانند مدارس علميه سطح دو دانست و گفت: تفاوت اين دو در پايان نيمسال اول و شروع امتحانات است که پايان نيمسال اول موسسات آموزش عالي و مراکز تخصصي حوزوي 21 دي ماه و شروع امتحانات آنها 26 دي ماه خواهد بود.
وي افزود: توضيحات مربوط به نحوه انتخاب واحد اينترنتي به مدارس علميه اعلام شده است و انتخاب واحد طلاب در نيمسال تحصيلي آينده به صورت اينترنتي انجام خواهد شد.
مدير حوزه هاي علميه خواهران:
بانوان طلبه سطوح عالي آموزشي را کسب کنند
مدير حوزه هاي علميه خواهران با اشاره به وضعيت آموزشي حوزه هاي علميه خواهران گفت: بايد سطح علمي اين حوزه ها تقويت شود و بانوان طلبه وارد تحصيل در سطوح عالي آموزشي شوند.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران حجت الاسلام و المسلمين محمودرضا جمشيدي طي گفت وگويي با اشاره به اينکه تعداد اندکي از بانوان طلبه در درس خارج مشغول به تحصيل هستند، افزود: بايد مقاطع تحصيلي بالاتر را تقويت کنيم و سطح علمي حوزه هاي علميه خواهران را افزايش دهيم.
وي با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري در سفر خود به قم از حوزه هاي علميه خواهران به عنوان يک پديده مبارک ياد کردند، ادامه داد: ما در طليعه اين سخن قرار داريم.
مدير حوزه هاي علميه خواهران با اشاره به فراهم شدن امکان آموزش مجازي براي بانوان طلبه در نقاط مختلف کشور و حضور طلاب در فضاي مجازي اضافه کرد: ظرفيتي که امروز در حوزه هاي علميه خواهران ايجاد شده است نبايد ناديده گرفته شود، بلکه اين ظرفيت بايد به خدمت گرفته شود.
وي از حوزه هاي علميه خواهران به عنوان سپاه عظيم فرهنگي ياد کرد و افزود: اين سپاه عظيم فرهنگي مي تواند در پاسخ به شبهات، توليد علم و مقابله با نحله هاي فرهنگي دروغين نقش آفرين باشد.
حجت الاسلام و المسلمين جمشيدي با اشاره به اينکه حوزه هاي علميه خواهران مي توانند يکي از بهترين ميدان دارهاي جبهه فرهنگي کشور باشند، اضافه کرد: مسئولان نظام بايد اين ظرفيت باور کنند، آن را جدي بگيرند و به کارگيرند.
معاون فرهنگي ـ تربيتي حوزه هاي علميه خواهران:
معاون فرهنگي ـ تربيتي حوزه هاي علميه خواهران آغاز فراخوان هفتمين جشنواره قرآني اين حوزه هاي علميه را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران حجت الاسلام محمدتقي قندي رشته هاي مختلف جشنواره قرآني را مقاله، آثار ادبي، آثار هنري و نرم افزار ذکر کرد و افزود: در رشته مقاله، موضوعات استقلال اقتصادي از منظر قرآن و عترت، اهداف کار و عوامل کليدي در توليد اقتصادي، توليد، جهاد اقتصادي، عامل خودکفايي و استقلال، بايدها و نبايدهاي تحقق شعار (توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني)، خلاقيت و مديريت صحيح؛ راه نيل به پيروزي در عرصه جهاد اقتصادي و توليد، اهميت توليد، کار از نگاه متفکران و انديشمندان اسلامي، به ويژه مقام معظم رهبري، نقش رهبران ديني در توليد و توسعه فرهنگ قرآني، رابطه متقابل تلاش اقتصادي و سرمايه ملي، راهکارهاي توسعه توليد ملي، حمايت از کار در انديشه امام خميني و مقام معظم رهبري و راهبرد امام خميني و مقام معظم رهبري در عرصه اقتصادي، رهايي از اقتصاد وابسته به عنوان موضوع اصلي مقالات تعيين شده است.
مديرتبليغ حوزههاي علميه خواهران:
دوره مقدماتي تربيت مربي فن خطابه برگزار شد
مدير تبليغ حوزههاي علميه خواهران گفت: دوره مقدماتي تربيت مربي فن خطابه در حوزههاي علميه خواهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران حجتالاسلام سيدمحمود صانعي با اشاره به اينکه اين دوره در 9 استان کشور برگزار مي شود، افزود: استانهاي البرز، آذربايجان شرقي، فارس، کرمان، کرمانشاه، خوزستان، تهران، مازندران، و اصفهان استانهاي ميزبان برگزاري اين دوره هستند.
وي تعداد شرکتکنندگان در اين دوره را 386 نفر ذکر کرد و ادامه داد: در هر استان مدرسهاي به عنوان مدرسه ميزبان تعيين ميشود و دوره به مدت سه روز در اين استان برگزار ميشود.
مدير تبليغ حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اينکه دوره مقدماتي تربيت مربي فن خطابه در استانهاي مختلف از دوم شهريورماه آغاز شده است و تا 25ام شهريور ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: حجج اسلام مردانپور، طالبي، برادران و جوشقانيان اساتيد اين دوره را تشکيل ميدهند که همگي از قم به استانهاي مختلف اعزام ميشوند.
حجت الاسلام صانعي با اشاره به مواد آموزشي اين دوره گفت: تعريف و انواع سخنراني، مخاطب شناسي، تعيين موضوع، هداف و عنوان، تعيين زاويه ديد، تهيه محتوا، چينش مطالب، روش هاي ايجاد انگيزه مخاطب، روش هاي تحريک احساس مخاطب، روش هاي تاثيرگذاري بر انديشه مخاطب، عمليات اجرايي حين سخنراني و محورهاي کليدي در استماع سخنراني مواد آموزشي اين دوره را تشکيل مي دهند.
مديرتبليغ حوزههاي علميه خواهران افزود: در دوره جاري تاکنون در استان هاي البرز، کرمانشاه، آذربايجان شرقي، فارس و کرمان برگزار شده است و در استان هاي بوشهر، تهران، اصفهان و مازندران نيز طي روزهاي آينده برگزار خواهد شد.
کانون هاي پژوهشي مدارس علميه خواهران استان اصفهان آغاز به کار کرد
کانون هاي پژوهشي مدارس علميه خواهران استان اصفهان با اعطاي مجوز از سوي معاونت پژوهش مديريت حوزه علميه خواهران استان اصفهان فعاليت خود را آغاز کردند.
مجتبي حميدي معاون پژوهش حوزه علميه خواهران استان اصفهان گفت: اين کانون هاي پژوهشي در راستاي اجراي ماموريت نهادينه سازي امور پژوهشي و با هدف شناسايي و تقويت استعدادهاي پژوهشي، توسعه و تعميق فعاليت هاي پژوهشي، تربيت پژوهشگران متخصص در گرايش هاي مختلف و شناسايي و به کارگيري ظرفيت هاي علمي در ميان خواهران طلبه به صورت فرامدرسه اي فعاليت خود را آغاز کرده اند.
وي اضافه کرد: معاونت پژوهش حوزه علميه خواهران استان اصفهان پيرو اعطاي مجوز کانون هاي پژوهشي، ضمن برگزاري جلسات تعامل با مديران و معاونين پژوهش واحدهاي آموزشي، موفق به فعال سازي هفت کانون پژوهشي در سطح استان اصفهان شد.
وي افزود: اين کار با برگزاري جلسه دبيران کانون هاي پژوهشي رسميت يافت و پس از مطالعه و بررسي آيين نامه مشترک کانون ها توسط اعضا، آيين نامه هاي داخلي هر کانون تهيه و تنظيم شده است
مدير دفتر برنامه ريزي پژوهشي حوزه هاي علميه خواهران:
کرسي هاي آزادانديشي با موضوعات قرآني در حوزه هاي خواهران برگزار مي شود
مدير دفتر برنامه ريزي پژوهشي حوزه هاي علميه خواهران گفت: کرسي هاي آزادانديشي با موضوعات قرآني در مدارس علميه خواهران کشور برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي مرکز مديريت حوزه هاي علميه خوهران حجت الاسلام علي اکبر حصاري با اشاره به شرايط متغير جهاني که تحولات زيادي را در پي دارد، اظهار کرد: اسلام به عنوان قدرت بزرگ در تغيير موازنه هاي جهاني هر روز خودنمايي بيشتري مي کند و انتظار همگان اين است که اسلام مدل خود را در اداره جهان ارائه کند.
برگزاری شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران که با سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز بهکار کرد، مهمترین رویداد سیاسی روز دنیاست که نگاه مهرورزانه ملتها و دولتهای بیش از 120 کشور جهان را به ایران اسلامی معطوف کرده است.
* رهبر معظم انقلاب لحظاتی پیش با همراهی سران سه قوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در محل برگزاری شانزدهمین اجلاس عدم تعهد حاضر شدند.و سخنان خود را ایراد فرمودند.
* علی اکبر صالحی وزیر امورخارجه کشورمان هنگام ورود رهبر معظم انقلاب به محل برگزاری اجلاس سران عدم تعهد، بر دستان ایشان بوسه زد.
* در این مراسم هاشمی رفسنجانی ، هاشمی شاهرودی ، مهدوی کنی ، سعید جلیلی، غلامعلی حدادعادل، سرلشکر سیدیحیی رحیمصفوی، سردار احمد وحیدی، مهدی چمران، محمدحسن ابوترابیفرد، حجتالاسلام حیدر مصلحی و مصطفی محمد نجار حاضرند.
* مسئول تشریفات رئیسجمهور تکتک مقامات را همراهی میکند و در ادامه محموداحمدینژاد رئیسجمهور، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور و علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه از میهمانان استقبال کرده و رئیسجمهور با آنها خوشوبش میکند.
* خانواده شهدای هستهای ایران به عنوان مهمانان ویژه در محل برگزاری شانزدهمین اجلاس عدم تعهد حضور یافتند.
* اجلاس سران جنبش عدم تعهد در سالن اجلاس سران و با حضور و سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب آغاز شد.
* قرار است بعد از سخنرانی ایشان به احترام رهبران درگذشته جنبش عدم تعهد حاضران یک دقیقه سکوت داشته باشند.
* محمد مرسی رئیس جمهور مصر که کشورش ریاست کنونی جنبش عدم تعهد را بر عهده دارد در ادامه سخنرانی و گزارشی از عملکرد کشورش در دوره ریاست نم را ارایه خواهد کرد.البته الان ایشان در حال سخنرانی هستند.
در ادامه مراسم انتقال ریاست جنبش عدم تعهد برگزار خواهد شد تا مرسی ریاست جنبش عدم تعهد را به مدت سه سال به رئیس جمهور ایران واگذار کند.
احمدی نژاد بعد از قرار گرفتن در جایگاه ریاست عدم تعهد سخنرانی خواهد داشت.
بان کیمون دبیرکل سازمان ملل نیز قرار است بعد از احمدی نژاد سخنرانی کند.
* این اجلاس که پس از اجلاسیههای سازمان ملل بزرگترین و وسیعترین نشست سران کشورهاست، 3 پادشاه، 24 رئیسجمهور، 8 نخست وزیر، 9 معاون رئیس جمهور، 2 رئیس مجلس و 9 نماینده ویژه از کشورهای عضو جنبش عدم تعهد حضور دارند.
- ادامه اشغال فلسطین امری تحمل ناپذیر است/ ما برای فلسطین راه حلی عادلانه را پیشنهاد کردیم.
- بیایید به پیشنهاد جمهوری اسلامی در خصوص همه پرسی و حل مشکل فلسطین گوش دهید.
- جهان در حال از گذار پیچ تاریخی بسیار مهمی است.
- ما اعضای این جنبش می توانیم برای رهایی از ظلم نقشی مهم و تاریخی داشته باشیم. / باید عظم ها را راسخ کنیم و از اخم قدرت های زورگو نترسیم و به لبخند آنان دلخوش نکنیم.
گزارش لحظه ای از مراسم اجلاس :
* مراسم شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد با قرائت قرآن توسط کریم منصوری به صورت رسمی آغاز شد.
* رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله خامنهای سخنرانی خود را در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد آغاز کردند.
* رهبر معظم انقلاب در مراسم افتتاحیه شانزدهمین اجلاس عدم تعهد فرمودند : در اینجا گرد آمدهایم تا به هدایت حرکتی که در شش دهه قبل توسط برخی از رهبران دلسوز دنیا پایه گذاری شد ادامه دهیم و بلکه به آن جانی تازه و تحرکی دوباره ببخشیم. / سخن ما آن است که اتاق فرمان جهان نباید با دیکتاتوری چند کشور جهان اداره شود.
- شرائط كنونى جهان،فرصتى تكرارنشدنى براى جنبش عدم تعهد است
- اتاق فرمان جهان نبايد با ديكتاتورى چند كشور غربى اداره شود ، بايد بتوان يك مشاركت دموكراتيك جهانى در عرصه مديريت بين المللى شكل داد.
- همه از این هندسه قدیمی بین المللی خسته شده اند.
- جمهوری اسلامی ایران استفاده از صلاح هسته ای را گناهی بزرگ و نا بخشودنی می داند.
- من تاکید می کنم جمهوری اسلامی هرگز درپی استفاده از صلاح هسته ای نیست.
- پیشرفت های کشور ما در دوهه اخیر واقعیتی است که در مقابل دیدگان همگان وجود دارد و این پیشرفت ها در شرایط تحریم بوده است.
تقدیم به بغضهاي شکسته و نشکسته هماستانيهاي داغديده ام!
احيا
ملحفه را رويش کشيد و گفت:«تا اذان بيدارم نکنيد! نميخواهم شب احيا خوابم بگيرد».
حالا هم خيلي آرام گرد و خاک صورتش را پاک ميکنم.مي ترسم بيدار شود!
ميهماني
افطار امروز همه بچهها مهمان مادربزرگ بودند.حتي نوههاي شهرنشين هم دو ساعت زودتر از اذان خودشان را به روستا رسانده اند. ميهمانها در حسرت شنيدن خوش آمدگويي مادربزرگ گريه ميکنند!
افطار
باز هم علي رغم منع دکترش روزه گرفته بود. چند ساعتي تا افطار باقي مانده بود که فشارش پايين افتاد و به اصرار عيالش پاي سفره نشست. با چشمهاي خيس لقمه اول را که برداشت، زلزله آمد و روزه اش کامل ماند!
مسافر
«اين حاج آقا کيه؟ بچه همين روستا بود؟»
«نه آقاي مهندس! طلبه قم بود و براي تبليغ به روستاي ما آمده بود! نفس گرمي داشت!»
گاو
مرد دست انداخت دور گردن گاو ماده و گريه اش گرفت.
«گفتم صفيه نگران نباش، خدا بزرگه! بعد ماه رمضان گاو را مي فروشم و جهيزيهات را جور ميکنم!»
وام
«اين شب قدر آخري دعا کن وام جور بشه! اين خونه گلي را مي زنم زمين و با آهن ميسازمش!»
زن روي سجاده اش «انشاءالله»ي گفت و قرآنش را باز کرد. «اذا زلزلت الارض زلزالها…»
تولد
زن دست روي شکمش کشيده و گفته بود: «اگر تو همين ماه به دنيا اومد نامش را ميذاريم رمضان! باشه؟». پرستارها داد زدند: «نوزادش زندهست! زود ببريدش اتاق عمل!». مرد با خودش گفت: «نامش را مي ذارم خداداد!».
http://www.tabnak.ir
بسم الله الرحمن الرحيم
انا لله و انا اليه راجعون
چندروز پيش کشور ما شاهد حادثهاي غمانگيز بود، زلزلهاي با بزرگي 6 ريشتر نواحي شمالغرب ايران را لرزاند که متاسفانه باعث جانباختن تعداد زيادي از هموطنانمان شد.واقعه جانگداز زلزله روز شنبه در شهرستانهاي ورزقان، اهر، هريس و… در استان آذربايجان شرقي و درگذشت بسیاری از مردم شريف و غيور اين استان رابه دنبال داشت و موجب تألم و تأثر گرديد.
من حقیر ضمن عرض تسليت به بازماندگان اين حادثه براي آنان صبر جميل و براي درگذشتگان رحمت و غفران الهي را از خداوند متعال مسئلت ميکنم.
ني آدم اعضاي يکديگرند
که در آفرينش ز يک گوهرند
چو عضوي به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
اين خاك دگر باره شد از زلزله ويران
يارب چه رموزي ست در اين گوشه ايران ؟
هر تير بلا مي جهد از قوس طبيعت ،
اول هدفش مي شود اين خانه ويران …
کاشکی بدون زلزلم آدما باهم مهربون باشن
کاشکی بدون زلزله آدما قدر هموبدونن
کاشکی زلزله نیاد ولی همه نگرانه هم باشن
کاشکی ترس زلزله نباشه ولی محبتش باشه
کاشکی زلزله نباشه ولی یک دلی و همت همیشه باشه
.
.
.
کاشکی..
سهم هر کاربر عزیز برای همدردی با حادثه دیدگان :
5 صلوات جهت شادی روح درگذشتگان
خداوندا روز های ماه شعبان رو به پایان است و خواستم بشناسمت اما دیدم آنچنان بزرگی که چشم معصیت کار من یارای دیدن تو را ندارد.
بارالها:سفره برکتت را کم کم می گشایی تا من میهمانت شوم ای کاش قدر میزبان را بدانم
خدایا بار دگر ماه رحمت خود را نازل می کنی بر بنده ات
بر بنده حقیرت
باز تشنگی، باز گرسنگی، باز عطش، باز حرص و ولع، باز انتظار، باز اذان، باز سحر، باز…
و هر سال که می گذرد بسیار تشته تر ، گرسنه تر، حریص تر ، منتظرتر و … از سال قبل.
24 تیر ماه سالروز ولادت بزرگ مردی است که امروز رهبر امت بزرگ و متحد اسلام است، رهبری که امروز هفتادو دومین بهار زندگی خود را آغاز می کند
“یک نفر را مثل آقاى خامنه ای پیدا کنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بناى قلبى اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند پیدا نمى کنـید، ایشان را من سال هاى طولانى مى شناسم.". چه زیبا گفت امام انقلاب درباره رهبری که امروز نه تنها رهبر یک انقلاب بلکه رهبر دنیایی است، دنیای اسلام. رهبری که امروز هفتادو دومین بهار زندگی خود را آغاز می کند. و چه بهاری ؛ بهاری که نه تنها ولادت یک بزرگ مرد بلکه ولادت ولایت امر مسلمین است.
بیست و چهارم تیر ماه 1318 هجری شمسی برابر با 28 صفر 1358 هجری قمری دومین پسر حاج سید جواد حسینی خامنه ای در مشهد مقدس چشم به جهان گشود. علی نامی بود که برای او برگزیدند. خانواده سید علی معناى عمیق قناعت و ساده زیستى را از جد خود آموخته بودند و با آن خو داشتند.
لطف خدا به مردم دنیا ارائه شد
یکباره شوره زار زمین باغ لاله شد
پس کوچه های خاکی مشهد پر از شعف
خورشید شهر خامنه هفتاد و سه ساله شد
24تیر ماه ، ولادت نور چشممان و عزیز دلمان حضرت امام خامنه ای(حفظه الله تعالی) بر همه ی دوستان عزیز ولایتمدارم خجسته و مبارک باد…
سلامتی وجود عزیزشون صلوات
هر روزی که می گذرد، یک روز به ظهور امام زمان نزدیک تر می شویم
اما به خود امام زمان چطور ؟؟
میلاد نور مبارک
مهدي جان:
به روسياهيمان نگاه نکن و به دستهايمان که خالي و گنهکارند، قلبمان را ببين که هر روز، صبح و شام تو را ميخوانند.
تو خواهى آمد و ياسها و نيلوفرهاى «سركش» را به دعوت خواهى خواند و حضور تو تسلاى دل ياسهاى كبود خواهد بود.
مهدي جان بيا و دنياى دل را به بوى خوش فطرت پر كن. دلهايى كه همواره در سرزمين نيمه شب تو را مىخوانند و به عشق تو در آسمان مكاشفه پرواز مىكنند.
خواهی که در پناه کرامات سرمدی / ایمن شوی زفتنه و ایمن زهر بدی
لبریز کن زعطر گلِ نور سینه را / با ذکر سبز یک صلوات محمدی . . .
از تمامی خواهران طلبه عزیز دعوت می کنم در ایام نزدیک شدن تولد آقامون سرورمون
حضرت حجت ابن الحسن روحی فداک به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج ایشان در این
سفره سبز صلوات شرکت کنند سهم هر کس 313 صلوات انشالله که همگی مشمول دعای
خیر آقا قراربگیریم.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه
تعجیل در فرج آقا صلوات
.
از بعثت او جهان جوان شد ، گیتى چو بهشت جاودان شد ، این عید به اهل دین مبارك ، بر جمله مسلمین مبارك
رفته خود از عرش تا به فرش سراسر
زیر فلک سایه لوای محمد(ص)
نوری(سیّاره) یافت راه هدایت
تا که شدش عشق رهنمای محمد(ص)
عید مبعث مبارک
-_-_-_-_-_-_-_-_-_اس ام اس عید مبعث_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
سائل درمانده ناامید نگردد
گر که بکوبد در سرای محمد(ص)
ای که ندای” اذان” رسید به گوشت
هان که به گوشت رسد ندای محمد(ص)
مبعث مبارک
-_-_-_-_-_-_-_-_-_اس ام اس عید مبعث_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
خواند زبان دلم ثنای محمد(ص)
ماند خرد خیره در لقای محمد(ص)
دیده دل، جام جم به هیچ شمارد
سرمه کند گر زخاک پای محمد(ص)
عید مبعث بر همگان مبارک